Alfanet S.A. Greece

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ Η/Υ

PC
Η Alfanet σας προσφέρει τους πιο οικονομικούς και επώνυμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC, Bundles, Workstations) της αγοράς, με χαρακτηριστικά που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του απλού αλλά και του πιο απαιτητικού χρήστη.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝA LAPTOP

laptop
Μέσω των προηγμένων διαδικασιών ανακατασκευής hardware της Alfanet A.E. σας προσφέρουμε εξελιγμένα, αξιόπιστα και οικονομικά Laptop από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως HP, Dell, IBM, Fujitsu-Siemens κλπ.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ SERVERS

server
Εξειδικευμένος και αξιόπιστος εξοπλισμός για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Οι ανακατασκευασμένοι Servers της Alfanet έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση και αποτελούν την ιδανική λύση για όσους αναζητούν να εξοπλίσουν την επιχείρηση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

rest
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Workstations, Laptops, Servers, Eκτυπωτές, Oθόνες, Aνταλλακτικά, Service & Συντήρηση Εξοπλισμού, Aνάκτηση ή Kαταστροφή Δεδομένων, Απόσυρση μη λειτουργικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Εγκαταστάσεις και δομή

facilityLARGE
Εδρεύοντας στην καρδιά της Βιομηχανικής Ζώνης του Καλοχωρίου, στην Θεσσαλονίκη και με πάνω από 6,000m² ιδιόκτητους χώρους εργαστηρίων, αποθηκών και γραφείων, η Alfanet Α.Ε έχει την κλίμακα και το πεδίο δράσης των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών της για να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών της, ανεξαρτήτως του μεγέθους παραγγελίας, επισκευής ή ανακατασκευής.

Επιπλέον τα επτά τμήματα μας κρατάνε την εταιρεία μας σε λειτουργία επτά μέρες την εβδομάδα και 365 μέρες τον χρόνο και αυτά αποτελούνται από:

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το τμήμα της Διοίκησης περιλαμβάνει το Οικονομικό, την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ, τους Ανθρώπινους Πόρους και το Γραφείο Διαχείρισης.

  • Το Οικονομικό μας τμήμα αναλαμβάνει όλες τις χρηματοοικονομικές σχέσεις των πελατών και συνεργατών μας. Οι υπευθυνότητες ποικίλουν από την ορθή ροή κεφαλαίων μέχρι τις καθημερινές λογιστικές και οικονομικές ανάγκες της εταιρείας.
  • Το τμήμα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ εστιάζει στην ομαλή λειτουργία της εσωτερικής επικοινωνίας και στην επίβλεψη όλων των διαφημιστικών, δημοσίων σχέσεων, εκθεσιακών και προωθητικών ενεργειών μας.
  • Το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων προσλαμβάνει και διαχειρίζεται όλους τους εργαζόμενους, διαφυλάσσει τα εργασιακά συμφέροντα των εργαζομένων και της εταιρείας μας και επιβλέπει ότι η Alfanet λειτουργεί σε συμμόρφωση με όλους τους νόμους και τους κανονισμούς εργασίας.
  • Το Γραφείο Διαχείρισης είναι υπεύθυνο για όλα τα διοικητικά και οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, από παραγγελίες Β’ υλών, οργάνωση χώρων συσκέψεων και διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών. Καθότι αποτελεί την πρώτη εικόνα επισκέψεων πελατών και συνεργατών, το γραφείο διαχείρισης φροντίζει να προσδίδει την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

  • Εξωτερικές Πωλήσεις: Το τμήμα εξωτερικών πωλήσεων εστιάζει στην προώθηση όλων των προϊόντων & υπηρεσιών μας στα διάφορα κανάλια αγοράς. Οι σύμβουλοι πωλήσεων μας είναι ειδικοί στον χώρο, με μεγάλη εμπειρία και γνώση στην αγορά του εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων.
  • Εσωτερικές Πωλήσεις: Οι εσωτερικές πωλήσεις εστιάζουν στον χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, μέσω τόσο των πωλήσεων όσο και της διαχείρισης εταιρικών λογαριασμών. Μαζί με τους πελάτες μας, χαράσσουν την στρατηγική πωλήσεων και παρακολουθούν τα αποτελέσματα. Ο βασικός στόχος μας είναι η Alfanet να αποτελεί την διαχρονική και μοναδική λύση για κάθε πελάτη και συνεργάτη μας.
  • Business Development: Το τμήμα του Business Development εξερευνά και αναπτύσσει νέες αγορές σε κάθε κανάλι αγοράς σε παγκόσμια κλίμακα. Η ομάδα που το απαρτίζει χτίζει δυνατές σχέσεις με προμηθευτές, dealers, μεγάλες εταιρείες και την κυβέρνηση και φροντίζει για την σωστή διοχέτευση των προϊόντων και υπηρεσιών μας σε κάθε κανάλι αγοράς.
  • Εξυπηρέτηση Πελατών: Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών παρέχει απαράμιλλες υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε πελάτη, συνεργάτη και προμηθευτή. Συνήθως αποτελεί την πρώτη επαφή των πελατών μας και για τον λόγο αυτό αποτελεί μια άκρως νευραλγική θέση με μεγάλη υπευθυνότητα.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ - ΑΓΟΡΕΣ

Το τμήμα Προμηθειών και Αγορών είναι υπεύθυνο για κάθε πτυχή του κάθε προϊόντος. Η ομάδα που το απαρτίζει συνεργάζεται στενά με όλα τα τμήματα της εταιρείας και συνεχώς ερευνά και εξετάζει τις αγορές και τις τάσεις, ούτος ώστε να εντοπίσει τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν οι πελάτες μας.

IT & TEΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το τμήμα αυτό αποτελεί την καρδία της εταιρείας μας καθώς φροντίζει για την άψογη παροχή όλων των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Όλη η ομάδα που το απαρτίζει είναι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι με πιστοποιήσεις πάνω στην επισκευή, ανακατασκευή και συντήρηση κάθε είδους ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και την υποστήριξη των Network Operating Systems, Desktop

click2visit3DGR

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σύντομα κοντά σας!

Η ALFANET ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Βρίσκεστε εδώ: Alfanet • Εγκαταστάσεις και δομή